Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4

Nieuwe data-abonnementen
03-08-2011
Vanaf 5 september introduceert KPN nieuwe mobiele abonnementen voor de merken KPN en Hi. De abonnementen zijn opgebouwd rondom het gebruik van mobiel internet, hebben een grotere variatie databundels en spelen daarmee in op de laatste trends in de Nederlandse telecommarkt.

De introductie van de nieuwe abonnementen betekent dat:
Bellen, sms’en en mobiel internetten in één bundel komt.
Mobiele data duurder wordt binnen de bundel. De rekening voor de klant wordt, bij een goede abonnementskeuze, niet automatisch hoger.
KPN heeft besloten geen diensten te blokkeren of diensten afzonderlijk te tariferen. De abonnementen voldoen aan de op handen zijnde nieuwe wetgeving en zijn netneutraal.
De klant meer zal gaan bijbetalen voor zijn nieuwe smartphone, aangezien deze toestellen steeds duurder worden.

In het eerste kwartaal van 2011 signaleerde KPN een versnelde verandering in het gedrag van zijn mobiele klanten. Dankzij geavanceerde, snelle mobiele breedbandnetwerken en de opkomst van smartphones maken steeds meer klanten gebruik van online social media en mobiele ‘apps’ om te communiceren. De traditionele abonnementsvormen, die sms’en en mobiel belverkeer als uitgangspunten hebben, zijn ontoereikend voor de klant en voor KPN
Bij de totstandkoming van de nieuwe abonnementen heeft KPN consumenten en overige stakeholders geraadpleegd. Consumenten snappen de structuur en vinden elementen van de propositie positief.

De nieuwe abonnementen bieden KPN- en Hi klanten keus uit drie abonnementsvarianten.
Eén variant voor klanten die voornamelijk willen bellen en sms’en.
De tweede variant biedt naast bellen en sms’en ook internet in de bundel. De hoeveelheid belminuten, sms’jes of internet MB’s loopt samen op, afhankelijk van de hoogte van de bundel.
Daarnaast kan de klant kiezen voor een premium abonnement met een hogere internetsnelheid en meer MB’s voor mobiel internet.

Vanaf een abonnementsbedrag van 45 euro per maand, krijgen KPN klanten extra service bestaand uit een gratis leentoestel, een premium helpdesk en proactief abonnementadvies

© 2013  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Design: HJ Media Groep BV