Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4

BedrijfsOnbeperkt: Onbeperkt mobiel bellen en sms’en binnen Nederland voor € 40,- Excl. BTW per maand
11-09-2012

Het BedrijfsOnbeperkt abonnement is verkrijgbaar met een keuze uit passende internetbundels. Voor de kleine gebruiker is er een bundel van 50 MB, voor de gemiddelde gebruiker is er een bundel van 500 MB en voor grote gebruikers is er een bundel van 3GB of zelfs van 8GB. Bij de BedrijfsOnbeperkt abonnementen met internet zit standaard ook gratis gebruik van de ruim 1.500 WiFiHotSpots van KPN door heel Nederland. Organisaties kunnen de verschillende varianten van BedrijfsOnbeperkt combineren om individuele medewerkers een passend abonnement te bieden.

 

Zakelijke extra’s

Naast onbeperkt bellen en sms’en biedt KPN de zakelijke gebruiker meer. Als enige in Nederland biedt het mobiele netwerk van KPN de superieure geluidskwaliteit van HD Voice. Met de gratis 24/7 Klantenservice zijn klanten altijd verzekerd van een optimale service, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Bovendien geeft de Toestel Vervangservice de zekerheid van optimale bereikbaarheid; in geval van schade, verlies of diefstal van het toestel ontvangt de klant binnen 4 uur gratis een leentoestel op iedere locatie  in de Benelux. Tenslotte kan de gebruiker met Business VoiceMail gebruik maken van een professioneel ingesproken welkomstboodschap.

 

Naast deze standaard opties biedt KPN ook aanvullende modules aan. Zo zijn er modules voor voordelige tarieven voor mobiel gebruik in of naar het buitenland (bijvoorbeeld Internetbundel EU en Internetbundel World) of tools om meer inzicht en dus controle te krijgen over mobiel gebruik binnen de onderneming (Online Kostenanalyse en KPN Mobile Device Manager).

 

Gedetailleerde informatie over het nieuwe BedrijfsOnbeperkt abonnement en de bijbehorende tarieven staat opwww.kpn.com/bedrijfsonbeperkt.


© 2013  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Design: HJ Media Groep BV