Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4

ISDN15 EspritXB en hoger enige alternatief voor KPN Telecom ISDN 15 en hoger?
29-09-2011

Als enige partij in Nederland heeft EspritXB afspraken met KPN om alle gebruikers van ISDN, dus ook van ISDN 15 tot en met ISDN 30, eenvoudig een volwaardig alternatief te bieden. “Dankzij onze systemen hoeven bedrijven niets te veranderen in hun apparatuur of KPN-infrastructuur én profiteren ze van de voordelige tarieven van EspritXB”, aldus Peter Bakker commercieel directeur van EspritXB. “Voor ISDN 15 tot en met 30 is EspritXB het enige alternatief.”

Daarom start EspritXB dit najaar een actie om de meer dan 10.000 bedrijven in Nederland, die momenteel gebruik maken van ISDN 15 of hoger, hierover te informeren. Zonder onderbrekingen en met behoud van nummers, kan men besparen op telefoniekosten door over te stappen naar EspritXB. Peter Bakker: “Wij willen de markt vertellen dat men nog steeds een keuze heeft.”

Over EspritXB
EspritXB is een onafhankelijke Telecom & IT dienstverlener voor zakelijke en non-profit organisaties in Nederland. EspritXB maakt gebruik van alle vooraanstaande netwerkproviders en levert daardoor op elke plek in Nederland de best passende infrastructuur en bijbehorende diensten. Dit jaar is EspritXB genomineerd voor de Computable 2011 Award netwerk- en communicatieleverancier van het jaar. EspritXB is onderdeel van Detron ICT & Telecom Groep. Meer informatie op www.espritxb.nl.


© 2013  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Design: HJ Media Groep BV