Slide 1 Slide 2 Slide 3 Slide 4

KPN OpWeg nu ook voor Iphone en Ipod Touch
22-08-2011

Sinds begin augustus 2011 is de navigatiedienst KPN OpWeg ook beschikbaar voor het iOS platform. iPhone en iPod touch gebruikers kunnen de app gratis downloaden uit de App Store.


KPN bracht de dienst al in 2006 op de markt in Nederland als alternatief voor standalone navigatiesystemen. Er zijn al versies beschikbaar voor de Android, Symbian en BlackBerry platforms.

Naast het feit dat je geen apart apparaat hoeft aan te schaffen en mee te nemen, is het grote voordeel van KPN OpWeg dat de kaarten altijd up to date zijn.

KPN OpWeg is specifiek gemaakt om zuinig om te gaan met het aantal MB’s dat de dienst verbruikt. De app haalt alleen de kaart op voor de route, die je wilt rijden. Voor een rit van 200 km verbruikt de app gemiddeld 0,04MB. De ervaring leert dat de gemiddelde KPN OpWeg gebruiker maandelijks ca. 4MB aan navigeren verbruikt.

KPN OpWeg voor Nederland kost € 3,50 per maand, plus de kosten voor de verbruikte data. De Europese versie kost € 5 per maand plus de kosten voor dataroaming. iOS gebruikers kunnen de dienst 7 dagen lang gratis op de proef nemen. KPN OpWeg wordt per kalendermaand in rekening gebracht. Als je de dienst gedurende een lopende maand bestelt, betaal je niet voor de volle maand, maar pro rata voor de resterende dagen van die maand. Daarna betaal je per volle kalendermaand. KPN OpWeg is maandelijks opzegbaar.


© 2013  |  Sitemap  |  Disclaimer  |  Design: HJ Media Groep BV